1014849_406319399512741_1262020745_o
Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen!
Beschrijving
Waan je op een feest waar heren in prachtige pakken gekleed gaan en dames hun mooiste corset aan- getrokken hebben. De drankjes vloeien rijkelijk, er wordt volop gedanst en op ’t stijlvolle podium maakt een 9-mans band de avond compleet met heerlijke livemuziek.
Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 9-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt. Deze band metzeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen!
On stage staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.
Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij
‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken.
Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveel- heid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creeēen een prachtig vintage feest die het publiek nog lang zal bijblijven.

‘Mindy & The Good Vibes Society’ bestaat uit:

  • Leadvocals: Mindy Broeren-Martosoedjono
  • Vocale: Nikky Lijfman
  • Basgitaar: Maurits Malherbe
  • Gitaar: Benjamin Pessy
  • Toetsen: Bob Kuijl
  • Drums: Mark Eefkens
  • Percussie: Anouk Verdonk
  • Saxofoon: Patrick Schmidt
  • Trompet: Ronald Baljeu
Deze artiesten vinden we ook goed

Sharon Jones & The Dap Kings, ElextroDelux, Bruno Mars, Pharell Williams, Gregory Porter, Justin Timberlake, Donny Hathaway and so many more….

Door Patrick Schmidt

Professional Saxophone - Musician - Bandleader