A Small-band with a BIG Sound

Eindelijk is het zover…

Na een lange toffe tijd met The Smallband was er toch en eind gekomen aan deze bezetting. Ik heb besloten om dit project voort te zetten in een iets andere vorm dan voorheen, maar met dezelfde passie en met topmuzikanten!

Een compacte band bestaande uit professionele muzikanten die heerlijke jazzy, swing jump-jive bigband muziek vertolken met een eigen sound die smaakt naar meer. Een heerlijke ritmesectie bestaande uit Contrabas, Piano en Drums. Een spetterende blazerssectie die klinken als een volle bigband bestaande uit 2 Trompetten en 2 Saxofonisten. En als kers op de muzikale taart hebben wij een frisse mooie zangeres die heerlijke crooners ten gehore brengt.

The Little Swing-band onderscheid zich in de begeleiding van vele artiesten waar zei mee hebben mogen werken. Onder ander zijn dat: Johnny Rosenberg, Bart Brandjes, Ronald Douglas, Greetje Kauffeld, Frits Landesbergen, Dennis Koppen, John Keier en ga zo maar door….

Check: www.littleswingband.nl


Door Patrick Schmidt

Professional Saxophone - Musician - Bandleader